Dagsturer och utflykter

När det kommer till dagsturer och utflukter är Koh Samui verkligen rätt plats. Här kan du göra allt från att snorkla vid din närmsta strand till att åka på djungelsafari och uppleva solnedgången från en kryssning. 

Åk på djungelsafari på Koh Samui

Ett perfekt sätt att upptäcka Koh Samui på är att ta en halvdag för att åka på djungelsafari. Här åker ni förbi flera av Koh Samuis största sevärdheter samtidigt som bilarna tar hela gruppen upp till bergens topp för att njuta av den spektakulära utsikten. 

Ta en kryssning till solnedgången

Slipp trängseln bland alla turister och ta en lyxig kryssning till Mu Ko Ang Thong Marine Park för att snorkla, klättra upp till Smaragdsjön och njuta av den fantastiska solnedgången. 

Ö-luffa bland Koh Samuis kringliggande paradisöar

Hoppa på båten och upptäck sju av de ännu oexploaterade paradisöarna runt om Koh Samui. Du får också möjlighet att besöka ön Koh Taen med bil för att se White Buddha Mangrove Forest. 

Guidas genom Koh Samuis viktigaste sevärdheter

Se till att få professionell guidning av de viktigaste sevärdheterna på Koh Samui. 

  • Big Buddha. Den 15 meter höga guldstatyn i form av en Buddha är Koh Samuis största sevärdighet. 
  • Mu Koh Angthong National Marine Park. Här möts du av en ögrupp fylld av storslagen natur i form av vackra stränder, kalkstensklippor och tät regnskog. 
  • Namuang Waterfalls. Två mäktiga vattenfall på Koh Samui som visar hur vacker ön är även ovanför de vita stränderna. 
  • Samui Elephant Sanctuary. Få en upplevelse du aldrig kommer att glömma med elefanterna på Samui Elephant Sanctuary. 
  • Wat Plai Laem. En liten bit från Big Bhudda hittar du tempelområdet Wat Plai Laem som är vackert omgivet av en sjö, lummiga gröna träd och stora statyer som föreställer gudinnan Guanyin med 18 armar och Buddha. 

Klappa grisarna på Pig Beach

Under en mindre öhoppning mellan två närliggande öar på Koh Samui får du under en dag snorkla och paddla kajak samt klappa grisarna på hemliga Pig Beach.