Nattlivet

På Koh Samui får du tillgång till ett av Thailands bästa nattliv bland restauranger, ölbarer och fullmånefirare. Nattlivet är som mest intensivt längs med de största stränderna, särskilt i närheten av Chaweng beach. Även i Lamai och Bophut Beach hittar du ett rikt nattliv värt ett besök. 

Chaweng beach

Chaweng beach är Koh Samuis populäraste strand med semesterortens största urval av barer och shower. Hit tar sig många av Koh Samuis turister för att ta en drink eller två efter middagen. 

Ice Bar

Behöver du en svalkande avslutning på kvällen? Då är Ice Bar stället för dig. Här kan du dricka vodka i 31 olika smaker och beskåda isskulpurer formade som elefanter och tuk-tuks. 

Zico’s 

Ta del av spektakulära dansframträdanden, bra musik och god mat på restaurangen Zico’s med influencer från Latinamerika. Den eleganta restaurangen bjuder på brasiliansk mat med grillade köttbitar, skaldjursspett och fisk. 

Under kvällen intar dansare från Brasiliens São Paulo scenen för en sambauppvisning. 

Q Bar

På Q Bar i Chaweng beach får du njuta av utsikten över Koh Samui. Baren ligger på en bergsluttning belägen ovanför Chaweng. Här får du möjlighet att ta det lugnt efter middagen med en god drink och njuta av musik från ett urval av internationella dj:ar. 

The Green Mango

På The Green Mango är nattklubbsfavoriten på Chawang Beach där du kan festa hela natten lång.  

Jazz Junction

Här kan du njuta av av jazzmusik med en god och svalkande paraplydrink i handen. 

Christys Cabaret

För showälskaren är Christys Cabaret stället att besöka när du befinner dig i Chaweng Beach. Här står Koh Samuis popläraste ladyboy i centrum och bjuder på en spektakulär show i ren Las Vegas-anda. 

Gillar du revyer, paljetter, stora hår och perfekt mimande är ett besök här ett måste för dig.  

Lamai Beach 

Även på Lamai Beach får besökarna ta del av ett brett urval av klubbar och barer. 

Super Sub Club

På Lamais huvudgata hittar du Super Sub Club som spelar house och techno hela natten lång. Klubben erbjuder ett brett drinkutbud och den sportintresserade får tillgång till klubbens stora TV-skärm ute i ölträdgården. 

The Club

Vill du hänga med Koh Samuis populäraste och häftigaste människor ska du ta dig till The Club. Nattklubben är det senaste nöjestillskottet på Koh Samui med en mix av trendig disco och lounge bar känsla. 

På The Club spelas en bred mix av musik för att alla ska kunna sjunga och dansa med. 

Fusion

På huvudgatan i Lamai hittar du den populära klubben Fusion. Dansa till musiken som varierar från funky house till acid jazz. Fusion är samlingsplatsen när alla andra barer och nattklubbar har stängt. 

Bophut Beach

Bophut Beach är semesterorten på Koh Samui med både kilometerlånga stränder och trevliga restauranger.

The Beach Pub

Under de senaste åren har The Beach Pub kommit att bli en av de främsta mötesplatserna på Koh Samui. Här uppträder musiker från hela världen oavsett om de är amatörer eller proffs. Om du är musiker är du varmt välkommen att uppträda och använda klubbens professionella utrustning. 

Gecko Village

Restaurangen Gecko Village är en restaurang med Bali-influenser som är belängen längs med stranden i Bo Phut Beach. Här spelar dj:n house veckans alla dagar. För fullmånefirarna bjuder restaurangen på en Full Moon Warm Up Party och en båttur över till Koh Pha Ngan. 

Gecko Village har också bungalowuthyrning för den som inte har några problem att få en god natts sömn i en bullrig miljö mitt i händelsernas centrum. 

Karma Sutra 

Den välskötta restaurangen Karma Sutra bjuder på god mat under hela dagen i en stilfull inredning med inspiration tagen från ett traditionellt kinesiskt ”shophouse”. Karma Sutra är också en butik och ligger vid piren i Bophut Beach.