Kohsamui.nu - Hem Boka hotell till mycket bra priser
Fotografier från hela Thailand
 

 
SÖK HOTELL

ÄTA UTE
BOKA VILLA

NÖJEN
BOKA TUR

SHOPPA
FAKTA

GOLF
ATT SE

STRÄNDER
ATT GÖRA

CHAWENG
RESA HÄR

LAMAI
OM HOTELL

BOPHUT
TURER

MAENAM
 

 
      In English  På svenska        OM OSS    ANNONSERA    LÄNKAR    FACEBOOK     Dela: 

Lite om oss bakom Kohsamui.nu
Vi är ett team bestående av svenskar och thailändare som utvecklat webbplatser om Thailand, Asien och resor sedan 1999. Gemensamt för oss på företaget är att vi samtliga är bosatta i Thailand sedan många år tillbaka.

Vårt mål är att tillhandahålla korrekta och uppdaterade fakta, färska foton och filmer i en användarvänlig webbmiljö. Vi hoppas även att du som besökare har en trevlig stund när du besöker våra webbplatser.
Hotell och turbokningVi erbjuder även säker hotellbokning till mycket fördelaktiga priser. Ofta betydligt billigare än vid hotellets egna incheckningsdisk. Sedan några år erbjuder vi även spännande och oförglömliga turer på Koh Samui. Vi samarbetar enbart med seriösa och licenserade aktörer.

All korthantering på Kohsamui.nu är självklart krypterad för att garantera din säkerhet. Vår policy beträffande skyddet av våra besökares personuppgifter och integritet är mycket strikt. Din e-postadress hamnar således aldrig i orätta händer.

Vi vill passa på att tacka dig för ditt besök här!

Thailand är passionenDu kan läsa mer om oss  Läs mer på vår företagswebbplats: Yenit.comDela den här sidan


Våra sponsorer
Privata utflykter på Koh Samui
Fancy Domains
Akwa Guesthouse
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Arayaburi Boutique Resort
The Library
Yenit Company Limited
Mercy Center
Chaweng information och boende
X2 Resorts Samui

Annonsera här


Integritetspolicy - Vi respekterar din integritet! Dina personuppgifter kommer aldrig att överlåtas. Eventuella betalningar är krypterade för din säkerhet.

Om sajten - Detta är en omfattande reseguide till Koh Samui, där man även kan boka boende billigt. Den är utvecklad av Yenit Co., Ltd under 2004-2013.

Licens - Kohsamui.nu är licenserad under Creative Commons. Innehållet på denna webbplats får enbart användas för icke-kommersiella ändamål.


Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand