Kohsamui.nu - Hem Boka hotell till mycket bra priser
Fotografier från hela Thailand
 

 
SÖK HOTELL

ÄTA UTE
BOKA VILLA

NÖJEN
BOKA TUR

SHOPPA
FAKTA

GOLF
ATT SE

STRÄNDER
ATT GÖRA

CHAWENG
RESA HÄR

LAMAI
OM HOTELL

BOPHUT
TURER

MAENAM
 

 
      In English  På svenska        OM OSS    ANNONSERA    LÄNKAR    FACEBOOK     Dela: 

Maenam-stranden
Stranden Maenam (eller Mae nam, som är en alternativ stavning) är belägen i norra delen av Koh Samui, intill stranden Bo Phut. Maenams strand är ungefär fem kilometer lång och är ett populärt tillhåll för de enstaka surfare som besöker ön. Det finns här möjlighet att hyra en surfingbräda på vissa hotell.

När turisterna började anlända till Koh Samui på sjuttiotalet var faktiskt Maenam en av de få stränder som kunde erbjuda boende vid havet.
Koh Samui grönskar
SAMUI BJUDER PÅ EN RIK FAUNA - Foto: Jens W, Yenit.comEn lugn plats i solenDetta är en utmärkt destination att semestra vid om man har barn eller om man bara vill ta de lugnt utan att störas av hög musik från barer och nattklubbar. Vissa anser faktiskt att Maenam är öns allra bästa strand om man lägger ihop samtliga kriterier.

På vissa delar av stranden blir det ganska djupt snabbt (inte minst vid högvatten), så om man har små barn med sig bör man inte släppa dem ur sikte när de badar.

Maenam ligger nära Samuis finaste golfbana, Santiburi Golf and Country Club och även nära ett av färjelägena från vilken du kan åka vidare till Koh Phangan och Koh Tao. Flygplatsen, som heter Samui Airport, är också belägen en relativt kort taxiresa från Maenam.


Strandbild
EN LUGN TILLVARO - Foto: Jens W, Yenit.com  Boka rum i Maenam  Hotell på Maenam kan du boka enkelt här
Njuter i poolen
MAN BÖR NJUTA AV LIVET IBLAND - Foto: Jens W, Yenit.comPrivat tur på Koh Samui


Dela den här sidan


Våra sponsorer
Privata utflykter på Koh Samui
Fancy Domains
Akwa Guesthouse
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Arayaburi Boutique Resort
The Library
Yenit Company Limited
Mercy Center
Chaweng information och boende
X2 Resorts Samui

Annonsera här


Integritetspolicy - Vi respekterar din integritet! Dina personuppgifter kommer aldrig att överlåtas. Eventuella betalningar är krypterade för din säkerhet.

Om sajten - Detta är en omfattande reseguide till Koh Samui, där man även kan boka boende billigt. Den är utvecklad av Yenit Co., Ltd under 2004-2013.

Licens - Kohsamui.nu är licenserad under Creative Commons. Innehållet på denna webbplats får enbart användas för icke-kommersiella ändamål.


Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand