Kohsamui.nu - Hem Boka hotell till mycket bra priser
Fotografier från hela Thailand
 

 
SÖK HOTELL

ÄTA UTE
BOKA VILLA

NÖJEN
BOKA TUR

SHOPPA
FAKTA

GOLF
ATT SE

STRÄNDER
ATT GÖRA

CHAWENG
RESA HÄR

LAMAI
OM HOTELL

BOPHUT
TURER

MAENAM
 

 
      In English  På svenska        OM OSS    ANNONSERA    LÄNKAR    FACEBOOK     Dela: 

Koh Samui - Hotell, boende & bokning
Former av boendeKoh Samui erbjuder ett par hundra fina resort och hotell men även andra boendeformer som villor och lägenhetshotell. Många av dessa boenden håller ypperlig internationell standard.

Allra billigast bor man i en enkel bungalow, på lägenhetshotell eller om man hyr ett hus, dvs långtidsboende med månadshyra. De flesta väljer dock att bo på något av de vackra resorten och hotellen som återfinns på ön. Dessa återfinns på nästan alla stränder, men majoriteten av de större hotellen och resorten är koncentrerade till östra och norra delarna av ön. Dvs Chaweng, Lamai, Maenam, Bo Phut, Choeng Mon och Big Buddha. Du kan enkelt boka ditt hotell genom vår smidiga och säkra hotellbokning.

Om man väljer att fira sin smekmånad eller bröllopsdag här, eller bara vill ha det riktigt bekvämt på sin drömsemester, kan vi absolut rekommendera att hyra någon av de fina villorna och husen som finns att hyra på Koh Samui (flera av de bästa villorna finns representerade i vår villabokning). Dock skall det väl understrykas att priserna för de flesta av dessa villor är högre än för ett vanligt hotellrum.
Prislägen på boende  En enkel bungalow kostar från ca 250 baht per natt. Då har man i princip bara en liten säng, enkel toalett och en fläkt i taket eller på bordet.

  Hotellrum med luftkonditionering, större säng och varmt vatten samt ett kaklat golv kostar från ca 500 baht. Ibland har dessa resort och hotell även en liten pool.

  Ett mellanklasshotell eller bungalow kostar från ca 1500 baht och uppåt per natt. Då finns det ofta en TV och kylskåp samt sittgrupp eller soffa. Dessa hotell eller resort har nästan alltid en pool. Många är belägna intill stranden.

  Ett förstaklass-resort på Koh Samui brukar ha rum från ca 5000 baht och upp per natt. Samma ungefärliga startpriser gäller för de lyxvillor man kan hyra på ön. Här kan man räkna med femstjärning lyx med flera pooler, bubbelbad / jacuzzi och spa-faciliteter etc. Inte sällan har dessa resort en eller flera gourmetrestauranger.
Privat tur på Koh Samui


Lyxigt boende på Koh Samui
OM DU VILL UNNA DIG DET BÄSTA - Foto: Jens W, Yenit.com  Boka boende säkert  Boende på Koh Samui kan du boka här
Superlyxig villa på lyxresort
POOL-VILLA PÅ LYXRESORT I SAMUI - Foto: Jens W, Yenit.comSäkerhetVi rekommenderar dig att låsa in dina värdesaker i hotellets eller resortets safetybox istället för att ha dessa liggande på rummet om du går ut. Vissa hotell erbjuder en låsbar safetybox eller ett litet värdeskåp på rummet, medan andra har motsvarande i receptionen. Saker som försvinner från ett rum vid stöld etc ersätts sällan av hotellet eller resortet.

Lås gärna dörren till ditt rum med en säkerhetskedja inifrån (om en sådan finns) innan du går och lägger dig. Att tjuvar smyger sig in på nätterna är visserligen mycket sällsynt, men det har inträffat. Tillfället gör tjuven, även i Thailand.
Dela den här sidan


Våra sponsorer
Kampanjjakt. Hitta de bästa rabatterna för resor och annat
Privata utflykter på Koh Samui
Fancy Domains
Akwa Guesthouse
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Arayaburi Boutique Resort
The Library
Yenit Company Limited
Chaweng information och boende
X2 Resorts Samui

Annonsera här


Integritetspolicy - Vi respekterar din integritet! Dina personuppgifter kommer aldrig att överlåtas. Eventuella betalningar är krypterade för din säkerhet.

Om sajten - Detta är en omfattande reseguide till Koh Samui, där man även kan boka boende billigt. Den är utvecklad av Yenit Co., Ltd under 2004-2013.

Licens - Kohsamui.nu är licenserad under Creative Commons. Innehållet på denna webbplats får enbart användas för icke-kommersiella ändamål.


Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand