Kohsamui.nu - Hem Boka hotell till mycket bra priser
Fotografier från hela Thailand
 

 
SÖK HOTELL

ÄTA UTE
BOKA VILLA

NÖJEN
BOKA TUR

SHOPPA
FAKTA

GOLF
ATT SE

STRÄNDER
ATT GÖRA

CHAWENG
RESA HÄR

LAMAI
OM HOTELL

BOPHUT
TURER

MAENAM
 

 
      In English  På svenska        OM OSS    ANNONSERA    LÄNKAR    FACEBOOK     Dela: 

Bo Phut-stranden
Orten Bo Phut inkluderar en strand med en relativt finkornig sand. Den är cirka tre kilometer lång och kantas av kokosnötspalmer längs sin sida. Här kan man verkligen känna lugnet och bara varva ner till en härlig utsikt som tar en hela vägen till ön Koh Phangan, som är väl synlig från Bo Phut om det inte är oväder.

Innan semesterfirarna började att upptäcka Koh Samui, så var Bo Phut en liten fiskeby och det är fortfarande många fiskebåtar som har sin utfartsport just från denna strand. Men numer är det nte enbart fiskebåtar som avgår från Bo Phut utan även motorbåtar med dykare eller turister som bara vill ta sig en tur runt ön med båt.

Bo Phut är belägen relativt nära öns flygplats, Samui Airport, stranden Chaweng, Big Buddha (öns stora Buddha-staty) samt mycket nära ett av de färjelägen vars färjor regelbundet avgår till Koh Phangan och Koh Tao. Därför lämpar sig stranden för besökare som föredrar att bo nära aktuella transportmedel och shopping.

När de är dags för middag, så finns det inte mycket som går upp emot att ta plats på någon av Bo Phuts mysiga strandrestauranger. De flesta av dessa erbjuder färska skaldjur, fisk, soppor eller kötträtter i kombination med en förträfflig utsikt över Siambukten intill. Här kan du känna brisen och höra hur vågorna slår in mot stranden samtidigt som du avnjuter din mat och ett glas gott vin, en kall öl eller exotisk färskpressad juice.
Privat tur på Koh Samui


Glad hund på stranden
EN VOVVE SOM ANAMMAR STRANDLIVET - Foto: Jens W, Yenit.comVattensport och sysslorDet finns möjlighet att hyra jetski / vattenskoter, snorklingsutrusting, kayaker och annan liknande utrusting längs stranden. Om man saknar orken att aktivera sig fysiskt, så kan man förstås bara ligga och sola, läsa en bok och beställa en drink eller lokal färskpressad fruktjuice från någon av restaurangerna längs med stranden.
  Boka rum i Bo Phut  Boende i Bo Phut kan du boka säkert här
Dela den här sidan


Våra sponsorer
Privata utflykter på Koh Samui
Fancy Domains
Akwa Guesthouse
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Arayaburi Boutique Resort
The Library
Yenit Company Limited
Mercy Center
Chaweng information och boende
X2 Resorts Samui

Annonsera här


Integritetspolicy - Vi respekterar din integritet! Dina personuppgifter kommer aldrig att överlåtas. Eventuella betalningar är krypterade för din säkerhet.

Om sajten - Detta är en omfattande reseguide till Koh Samui, där man även kan boka boende billigt. Den är utvecklad av Yenit Co., Ltd under 2004-2013.

Licens - Kohsamui.nu är licenserad under Creative Commons. Innehållet på denna webbplats får enbart användas för icke-kommersiella ändamål.


Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand